avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat intre persoane fizice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat intre persoane fizice

Buna ziua! Ma intereseaza daca o persoana fizica X, proprietara a unui apartament, incheie un contract de comodat cu o alta persoana fizica Y pe o perioada de 3 ani (pentru folosinta acelui apartament), persoana Y poate sa infiinteze o societate comerciala avand sediul social tot in acel apartament folosindu se de acel contract de comodat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:44, 23 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, am cateva nelamuriri in legatura cu incheierea contractului de comodat pentru sediul social al unei firme. Am inteles ca acesta poate fi redactat ... (vezi toată discuția)
Ctr comodat pt infiintare srl-inregistrat la anaf? adela05 adela05 Am un contract de comodat, pentru sediul social al unei societati care urmeaza sa se infiinteze. Acest contract trebuie inregistrat la Administratia Fianciara? (vezi toată discuția)