avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Funcţie de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Funcţie de baza

Bună seara,
Lucrez în învăţământ şi în acelaşi timp şi un CIM cu 0.5 normă în domeniul privat.
Ce consecinţe sunt dacă îmi declar funcţia de bază la locul de muncă unde am 0.5 normă?
Menţionez că nu beneficiez de deducere neavând copii sau persoane în întreţinere şi venitul cumulat de la cele 2 CIM-uri depăşeste 3.600 RON.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:50, 12 Ianuarie 2020
Legea nu impune ca functia de baza sa fie la locul de munca unde aveti norma intreaga. Deci, alegeti cum va avantajeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Merge sa fii angajat cu 0.5 norma la stat si cu 0.5 norma la privat in acelasi timp? cristina174459 cristina174459 vreau sa renunt la postul de casier la o unitate bancara in favoarea unui post cu 0.5 norma de contabil sef la o unitate de invatamant pt un salariu mai ... (vezi toată discuția)
Cum se impozitează al doilea contract de muncă CBM CBM Bună seara! Aș dori să aflu cum se impozitează al doilea contract de muncă ( primul este la stat, al doilea este in privat).Câte ore pot lucra pe al ... (vezi toată discuția)
Cim alinuta15 alinuta15 Sunt titular in invatamantul de stat si doresc sa ma angajez in invatamantul privat, la o gradinita, educatoare. Poate sa-mi faca CIM pe perioada nederminata ... (vezi toată discuția)