avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligatie expediere comanda
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligatie expediere comanda

Buna dimineata!
Sunt obligati detinatorii site-urilor online sa trimita comanda in cazul in care produsul comandat era in stoc la data plasarii comenzii, daca ai selectat plata ramburs?
Dar daca ai platit cu cardul valoarea comenzii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:11, 13 Ianuarie 2020
Banii vi se returneaza pe card.
Ce comanda sa trimita daca nu mai au pe stoc ? Puteti face plangere la protectia consumatorului ca aparea pe stoc cand nu era , pot sanctionati, dar asta nu va incalzeste cu nimic, ca tot nu va trimit produsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un magazin online dan23 dan23 Nu stiu daca am postat in sectiunea indicata da fiind nou nu prea stiu exact unde sa postez:Problema suna cam asa un magazin online:[b]www.vodafone.ro[/b] un ... (vezi toată discuția)
Probleme la cumparaturi online Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Am cumparat un produs de pe un site online, am platit cu cardul, banii au fost scosi de pe card dupa cumpararea produsului. Asteptam curierul si nu ... (vezi toată discuția)
Comanda online - neonorata ionita_add ionita_add Buna seara, In data de 11.11.2015 am efectuat o comanda online la firma importanta de vanzari. Am comandat un smartfone in val de 1300lei. Plata s-a ... (vezi toată discuția)