avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie desemnare persoana in relatia cu Oficiul de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie desemnare persoana in relatia cu Oficiul de spalare a banilor

Buna ziua,

Sunt expert contabil activ si tin evidenta la doua firme. Pana acum nu am avut tranzactii de minim 10000 eur care ar fi trebuit declarate la Oficiul de spalare a banilor. Sunt obligata sa desemnez o persoana la Oficiul de spalare a banilor pana pe 21.01.2020 conform legii 129/2019?

Alte discuții în legătură

Legea 129/2019 camila2013 camila2013 O persoana juridica care nu are operatiuni cu numerar dar are plati si incasari in euro prin banca pentru sume care depasesc valoarea minima de 10000 eur pe ... (vezi toată discuția)
Magazin online trebuie sa desemneze o persoana pt raportarea la o.n.p.c.s.b ? Evoremaps Evoremaps Buna ziua, o societate comerciala de tip SRL, avand domeniul de activitate \"vanzarea prin intermediului caselor de comenzi sau Internet\", care nu incaseaza ... (vezi toată discuția)
Inregistrare srl / persoana desemnata la onpcsb Popu Popu Buna, Sunt administratorul unui SRL, ofer servicii IT / cod CAEN 6201 (Activitati de realizare a software-ului la comanda ). Contabilul mi-a spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)