avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detinere de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detinere de droguri

daca sunt oprit pe strada si in urmma unei perchezitii se gaseste asupra mea1.16g de heroina pentru consum propriu....este o infractiune?si c incadrare are?va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:56, 7 Decembrie 2009
art.4 L143/2000-Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - detinere drog cu risc mare Radu312312 Radu312312 Care sunt conseciintele pentru posesie droguri cu risc mare (1 pastila)? Am fost perchezitionat si prins la Electric Castle avand asupra mea o pastila de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de detinerea si consumul de canabis ContSters266778 ContSters266778 Buna ziua, Ce masuri se pot lua in cazul acuzatiei de detinere si consum de droguri (canabis) ? Care sunt cele mai lejere si care sunt cele mai aspre ... (vezi toată discuția)
Cultivare canabis Zaval Zaval Sunt cercetat pentru cultivare de canbis ...se poate scapa cu suspendare ??? Art. 4 Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, ... (vezi toată discuția)