avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suscesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suscesiune

Se poste face taxa de succesiune si un aceeasi zi contractul de vanzare cumparare al apartamentului ? CE paso sunt de urmat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:35, 13 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Intai trebuie sa dezbateti succesiunea, dupa care sa intocmiti documentatia cadastrala (dureza cam 3 -4 saptamani), sa intabulati certificatul de mostenitor (10-15 zile lucratoare) si sa anuntati la Primarie schimbarea proprietarilor prin succesiune.
Abia dupa, puteti vinde apartamantul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,am de facut o succesiune după părinți,un apartament ... Predeluț Predeluț Buna seara,am de facut o succesiune după părinți,un apartament mostenitori eu si fratele meu,care este stabilit definitiv in alta tara,ne-am inteles să-mi ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Pasi dupa mostenire apartament intrebare_ intrebare_ Pasi dupa mostenire apartament Buna seara, am mostenit un apartament si am obtinut certificatul de mostenitor de la notar. Am fost la taxe si impozite si am ... (vezi toată discuția)