avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Telefon gasit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Telefon gasit

Buna ziua!
S-a intamplat totul azivara, cand, cu ocazia unei excursii am gasit o geanta cu acte si doua telefoane. Am scos cele doua telefoane, geanta am abandonat-o pe marginea drumului. Un telefon l-am folosit si acum am fost citata ca martor intr-un caz penal de furt. La politie mi s-a spus ca de fapt este vorba de acele doua telefoane si bunurile din geanta. Am predat telefoanele la politie, am dat declaratie cu tot ce s-a intamplat si am plecat.
La ce ma pot astepta pe mai departe?
Sunt foarte ingrijorat, ce se va intampla... Nici in gand nu mi-a trecut niciodata sa fur ceva.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 16:50, 13 Ianuarie 2020
Si eu am gasit un telefon la Sighisoara, primul lucru am sunat la ultimul nr apelat si am cautat proprietarul. Acum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat johnion johnion Buna seara tuturor. Am sa va impartasesc o problema si anume: am un fost prieten care toata viata i-a placut \\\\\\\\\\\\\\" sa se joace de-a furtul calificat ... (vezi toată discuția)
Furt din geanta, la serviciu Crina70 Crina70 Problema mea este destul de simpla dar foarte delicata. Ieri am venit la serviciu cu 12 gr de aur in ideea sa trec cu ele pe la bijutier. Dimineata cand mi-am ... (vezi toată discuția)
Plangere furt telefon dintr-o sala de sport Floryma Floryma Buna ziua, Scriu pentru prima data (desii sunt un abonat vechi al site-ului) si sper sa ma poata ajuta cineva. Am tot cautat raspunsuri pe internet si fara ... (vezi toată discuția)