avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cercetare la fata locului
Discuție deschisă în Executare silită

cercetare la fata locului

societatea parata nu elibereaza spatiul inchiriat, spatiul s-a degradat si am cerut pe cale de ordonanta presedintiala evacuarea din spatiu
Cel mai recent răspuns: ContSters112731 , utilizator 13:57, 7 Decembrie 2009
a-ti procedat corect. Insa care este nemultumirea dv pentru care solicitati evacuarea ? contractul a expirat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare prin ordonanta presedintiala ?! egoime egoime Am un spatiu comercial, care este inchiriat cu un contract cu durata clara de 1 an, fara nici un fel de clauza de prelungire, dar chiriasul nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari -contract de inchiriere eugen.stanisteanu eugen.stanisteanu O sa incerc pe scurt sa va prezint situatia asociatiei noastre de proprietari. Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari, unde datorita unor neintelegeri am ajuns sa ... (vezi toată discuția)