avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprie salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Proprie salariu

Dacă am proprie pe salariu pentru o bancă ,care trebuia achitată în decembrie acest an și am pierdut un proces în care trebuie să achit o datorie de 10000 ron daune morale ,cum se împarte acest lucru?
Bună ziua!

Vi se poprește 1/3 din salariul lunar, pana la îndestularea creanței de 10000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident....nu am rca! irina_iris_20 irina_iris_20 in mai 2009 am avut un accident fara victime si nu aveam rca la masina. cealalta masina avea casco, anul acesta in septembrie mia venit o hotarare de la ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare - creditorul nu are din ce isi recupera imprumutul gheorghelupu gheorghelupu Actuala mea concubina a facut un imprumut de nevoi personale in urma cu ceva ani,ramanand fara serviciu a intrat in imposiblitatea de asi onora datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaela-alinac mihaela-alinac Am ajuns in instanta cu o firma de recuperari care pretinde ca le datorez suma de 4800 ron.Au cumparat creanta de la o banca la care eu aveam rate restante ,in ... (vezi toată discuția)