avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se vinde banca... Ce se intampla?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se vinde banca... Ce se intampla?

Daca pana la urma se realizeaza vanzarea banca romaneasca atunci ce se intampla cu executarea inceputa de ei impotriva mea? Ea nu se anuleaza din oficiu si noul proprietar care teoretic ia si creantele sa trebuiasca sa inainteze o noua executare?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:45, 14 Ianuarie 2020
Buna seara,
Banca se vinde cu tot cu dosare deci actiunile continua prin noua banca.
Banca care cumpără activele unei alte bănci, nu trebuie să ceară o nouă încuviințare de executare silită. Dosarul se transferă la Banca cumpărătoare și executarea silită continuă fără impedimente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil vandut anterior incuviintarii executarii silite-efecte auraneg auraneg Ma numesc aura si sunt din iasi as avea nevoie de un pic de ajutor....sa va spun...tatal meu are 50 de ani ,acum 3 ani a facut niste credite pe la banci ,din ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea silita se cere de faiecare daca cand se schimba creditorul ? tazuu tazuu Banca cere incuviintarea executarii silite (prin executor bancar ce ulterior n-a mai lucrat cu banca). Nu s-a inceput executarea . Dupa doi ani vinde creanta ... (vezi toată discuția)