avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incuviintarea silita se cere de faiecare daca cand se ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incuviintarea silita se cere de faiecare daca cand se schimba creditorul ?

Banca cere incuviintarea executarii silite (prin executor bancar ce ulterior n-a mai lucrat cu banca). Nu s-a inceput executarea . Dupa doi ani vinde creanta unei societati de recuperare . Societatea recuperatoare se poate folosi de incuviintarea ceruta de banca sa ma poata executa , ori trebuie sa ceara in nume propriu o noua executare pe creanta cumparata?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:46, 5 Aprilie 2013
Chiar nimeni nu vrea sa ma lamureasca si pe mine?
Daca am deranjat pe cineva cu intrebarile imi cer scuze .N-am avut intentia.
Vreau doar sa stiu ce sa fac mai departe .
Domnule,
Pentru continuarea executarii silite nu este nevoie de o noua incuviintare a executarii silite.

Puteti insa face o contestatie la executare si sa invocati perimarea daca au trecut cel putin 6 luni fara sa se efectueze vreun act de executare.

Nu cred ca e in regula sa fiti ironic. Consultantii fac aici o munca gratuita. Vi se raspunde in limita timpului si a cunostintelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot verifica prescrierea unei creante ? MateescuOlivian MateescuOlivian Va supun atentiei urmatorul caz: In 2006 am accesat un credit imobiliar pe care l-am platit pana in 2011. Apoi creditul a fost declarat [b]scadent ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)