avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintre firma import produse alimentare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintre firma import produse alimentare

Buna ziua, doresc sa infiintez o firma de intermediere a produselor alimentare (dulciuri, paste, conserve, legume, fructe) si nu stiu exact care sunt pasii dupa ce infiintez firma la ONRC cu activitatea respectiva. Ma refer la autorizatii de la institutiile statului si taxele percepute pentru import. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)
Avize pentru comercializare gemuri mcteo mcteo am atestat de producator (fructe, flori - lavanda, seminte), stie cineva ce avize imi trebuie pentru a putea comercializa siropuri, gemuri, uleiuri presate la ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)