avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Desemnare persoana responsabila cu spalarea banilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Desemnare persoana responsabila cu spalarea banilor

Buna ziua,
Asociatiile de proprietari trebuie sa desemneze o persoana pentru combaterea spalarii banilor ref.legea 129/2019?multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:52, 20 Ianuarie 2020
Nu am auzit la nicio asociatie de asta....
Legiuitorul nu a dispus obligatii in sarcina asociatiilor de proprietari privitor la acest aspect
Firmele de administrare care manipulează peste 10.000 euro echivalentul in lei sunt obligate să aibă persoană responsabilă cu spălarea banilor .
Cate firme de administrare din țară virează banii din cheltuieli in termen de 24 ore in contul Asociației ?
Chiar ca aveti o problema.
Daca ne-am lua dupa toate legile, o as. prop. ar trebui sa se faca apel la Agentia de ocupare a fortei de munca, sa angajeze personalul necesar functionarii.
Doamne fereste !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online trebuie sa desemneze o persoana pt raportarea la o.n.p.c.s.b ? Evoremaps Evoremaps Buna ziua, o societate comerciala de tip SRL, avand domeniul de activitate \"vanzarea prin intermediului caselor de comenzi sau Internet\", care nu incaseaza ... (vezi toată discuția)
Adresa of.nat. prev si comb a spalarii banilor kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Daca am o firma nou infiintata, trebuie sa fac acea adresa catre Oficiul National De Prevenire Combatere A Spalarii Banilor? Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)
Raportare spalare bani adriandimitriu adriandimitriu Avocatii, notarii si executorii sunt printre categoriile profesionale care au obligatia legala de a raporta tranzactii suspecte de spalare de bani. As vrea sa ... (vezi toată discuția)