avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire salariata din cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire salariata din cic

Buna ziua,
avem o salariata care pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa revina din CIC in luna februarie 2020. Inainte de a ramanea in CIC a fost incadrata ca si translator, acum la momentul revenirii salariatei din CIC nu mai avem nevoie de translator, i se va oferi alt post dar nu stim daca il va accepta. In cazul in care nu va accepta noul post se poate face incetarea contractului individul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 15 Ianuarie 2020
Potrivit legii , salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.

In cazul in care s-a desfiintat locul de munca, angajatorul va trebui, mai intai, sa va ofere un alt loc de munca echivalent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la sfarsitul ccc andreea_in andreea_in Buna ziua. Sunt o mamica aflata in timpul CCC pana la 1 an si planuiam a ma intoarce la serviciu pana la implinirea de catre copil a varstei de 1 an pentru a ... (vezi toată discuția)
Cic NKL2111 NKL2111 Buna ziua, Eu sunt in cic pana in noiembrie, mi am ales varianta cu 1 an si zilele acestea m au sunat de la serviciu sa mi spuna ca punctul de lucru unde imi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie, revenirea din ccc si modificarea c.i.m. ContSters318511 ContSters318511 Momentan sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani(copilul face 2ani in octombrie) mau sunat de la locul de munca daca nu as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)