avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua!
Am si eu o intrebare daca sunt in concediu creștere copil si am ramas din nou gravidă mai pot beneficia de indemnizatie din nou.
O sa nasc al 2 lea copilaș pana in cei 2 ani de concediu.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cristina loredana , utilizator 23:32, 15 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Da.
Pe perioada suprapunerii celor doua concedii o sa primiti, pe langa indemnizatie, si un stimulent.
Beneficiati de concediu pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, precum și de o indemnizația lunară.

Pe perioada suprapunerii, cuantumul indemnizației lunare se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, pentru fiecare dintre copii (n.m., 1250 lei), începând cu cel de-al doilea.
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de creștere a copilului AleAra AleAra In momentul de față ma aflu in concediu de creștere a copilului ( copilul are varsta de 1 an și 2 luni) . Doresc să știu dacă pot intra dintr-un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Dianaoana2797 Dianaoana2797 Bună ziua ! Am și eu o întrebare.Pentru ca am absolvit o facultate beneficiez deja de 6 luni de indemnizatia de crestere a copilului, daca peste 7 luni voi ... (vezi toată discuția)
Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este ... Ioan81 Ioan81 Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este din nou însărcinată ( avand gemeni) si urmeaza sa nasca inainte de a implini primul copil 2 ... (vezi toată discuția)