avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tutela copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tutela copil

Buna ziua. am 4 copii dintre care o fetita d 10 ani din prima relatie, care este recunoscuta d tata (am trait in concubinaj cu el) dar eu nu mai sunt cu tatal fetei d 8 ani , si d atunci nu mai stiu nimic d el, nu avem nici o treaba unu cu altu, nu ia,m interzis nimic dar nu a fost interesat, eu acum nu as vrea sa,ma mai reintalnesc cu el, vreau sa spun ca nu e un om cu care sa te intelegi cu" frumosu" d aceea as vrea sa va intreb as putea trece fata p numele meu fara s,a ii cer lui acordu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:23, 15 Ianuarie 2020
Nu, nu se poate fără acordul lui. Dar nu vă avantajează cu nimic să schimbați numele de familie al fetiței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face un tata un tata buna ziua..problema mea ar fi..am trait in concubinaj cu fosta 9 ani.din relatiie a rezultat o fetita in varsta de 8 ani.acum suntem despartiti.problema este ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de nume a unui copil constandachemadalina constandachemadalina dintr-o relatie de concubinaj a rezultat fetita mea,acum in varsta de 2 ani si 1 luna.cand aceasta avea 8 luni cand m-am despartit de acesta si am intentat ... (vezi toată discuția)
Tatăl inexistent în certificat de naștere AnaMaria40 AnaMaria40 Buna seara. Am si eu o intrebare. Va rog sa imi răspundeți. Fiica mea de 23 de ani are o fetiță de 2 ani. În certificatul fetiței nu apare numele ... (vezi toată discuția)