Buna ziua,
Am probleme cu sarcinami-am anuntat angajatorul,iar de la 10 saptamani am fost mereu internata la urgente in spital,apoi mi se dadea concediu medical in prelungire.Mi s-au platit concediiile medicale,dar pana sa depasesc cele 90 zoile de medical am intrat in comisie si mi s-au mai dat inca 40 zile de prelungire,pana am intrat in concediu prenatal/postnatal.
Problemaeste caangajatorul nu mi-a acceptat concediul medical ultimul si m-a instiintat sa codul 745 "hemoragie de la debutul sarcinii" au nevoie de la medicul ginecolog varsta sarcinii si a tratamentului prescris,sa prezint biletele de internare in spital si tratamnetul administrat in vederea certificarii de catre medicul de medicina muncii.
Ce fac in situatia asta? Ce imi cer mai exact?
Eu nu am avut concediu medical cu codul sarcina cu risc,ci am fost internata,apoi mi se prelungea medicalul,speram sa imi revin pt. a ma duce la serviciu.
Mai poate fi platit acest medical din luna trecuta?
Vor sa-mi afca expertiza medico-legala?
Copie de pe retete nu am,acestea au ramas la farmacie.Am de pe restul documentelor:externari din spital,referatul pentru prelungirea medicalului in urma comisiei,scrisoare de la medic cu cate saptamani ed sarcina am.
Dar este rea vointa,azi primesc notificarea si pana maine imi cer sa le trimit actele,desi concediul medical aferent lunii noiembrie a fost trimis in octombrie,deci aveau peste o luna la dispozitie...
Sper sa-mi plateasca pana la urma medicalul si sa ma calmez ca mi-a zis si doctora sa am grija sa nu nasc prematur.
Va multumesc pentru sfaturi.
Pot face plangere la Camera de munca?