avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini netrecuti la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini netrecuti la intretinere

Buna ziua,
Avem foarte multe vecini care nu sunt trecuți la întreținere, deși am luat legătura cu administratorul ,nu ia nicio măsură în acest sens. Vă rog frumos să mă ajutați cu un Răspuns.
Unde mă pot adresa pentru constrângerea acestora de a se trece la întreținere? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anna_filomela , utilizator 03:58, 16 Ianuarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui să luați legătura cu președintele el este cel care poate să includă sau să sustragă personele de la intreținere in urma unei cereri.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Presedintele de asociatie detine obligatia legala sa desfasoare acte si actiuni pentru actualizare carte de imobil,in care se consemneaza orice persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu
Voi incerca, si daca nu rezolv nici cu el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua 1. persoanele care sunt proprietari de apartament și ... cerb cerb Buna ziua 1. Persoanele care sunt proprietari de apartament și locuiesc 5-10 zile in apartament pot fi luați în considerare că număr de persoane la ... (vezi toată discuția)
Listă întreținere apartament în renovare dragugh dragugh Buna ziua, Am 2 întrebări: Un nou proprietar de apartament (4 camere) iși renovează substanțial locuința, cu unele modificări de pereți, nu acceptă ... (vezi toată discuția)
Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile ... garleanu garleanu Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile legii asociatiilor de proprietari,daca un proprietar de apartament la bloc poate sa solicite ... (vezi toată discuția)