avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre concediere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre concediere

Daca esti concediat indisciplinar si o zi nemotivat(nerecunoscand invoirea si nelasandu-ma sa intru in companie) si este trecut in Revisal oare ma mai pot angaja? Am sanse sa ii actionez in instanta fara costuri(ca neavand venituri cum imi pot apara dreptul)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 15 Ianuarie 2020
Litigiile de munca sunt scutite de plata taxelor judiciare...

Incetarea disciplinara a c.i.m. nu ar trebui sa va afecteze la o noua angajare. Primordial, ar trebui sa fie aptitudinea dvs de a va a indeplini atributiile corespunzator fisei postului ocupat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tatal meu lucreaza ca agent de paza intr-un super ... Mihaelatheodorablaga Mihaelatheodorablaga Buna ziua! Tatal meu lucreaza ca agent de paza intr-un super market si nu ii convine .. pentru se fura iar seful de magazin nu ii da voie nici sa vb la ... (vezi toată discuția)
Renuntare la job florentina.dogaru florentina.dogaru Ce se intampla daca de maine nu ma mai prezint la serviciu? Fara demisie, fara nimic, ci pur si simplu renunt la tot ca si cand nici nu as fi trecut vreodata ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinară gravă Stoica01 Stoica01 După cât timp se prescrie și cum mă pot angaja pt că ești respins la interviu (vezi toată discuția)