avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abatere disciplinară gravă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abatere disciplinară gravă

După cât timp se prescrie și cum mă pot angaja pt că ești respins la interviu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 4 Octombrie 2019
1. Sanctiunea disciplinara se radiaza de drept in termen de 12 luni de la aplicare, daca salariatului nu i se aplica o noua sanctiune disciplinara in acest termen.

Radierea sanctiunilor disciplinare se constata prin decizie a angajatorului emisa in forma scrisa.

2. Exista sanse ca cineva sa va angajeze, chiar daca ati fost concediata disciplinar.

Incetarea disciplinara a c.i.m. nu ar trebui sa va afecteze la o noua angajare. Primordial, ar trebui sa fie aptitudinea dvs de a va a indeplini atributiile corespunzator fisei postului ocupat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de muncă Stoica01 Stoica01 Mi-am pierdut locul de muncă prin abatere disciplinara gravă, aceasta fiind în urma meciului România - Franța la care am consumat bere și meciul sa ... (vezi toată discuția)
Despre concediere Custura Custura Daca esti concediat indisciplinar si o zi nemotivat(nerecunoscand invoirea si nelasandu-ma sa intru in companie) si este trecut in Revisal oare ma mai pot ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Vreau sa-mi dau demisia de la actualul meu angajator, dar doresc sa plec fara preaviz. Angajatorul meu actual nu este de acord sa plec fara ... (vezi toată discuția)