avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie!

Buna ziua!

As dori sa reclam o societate ( vanzatoarea unei societati ) subiectul reclamatie fiind faptul ca am platit cu o bacnota de 100 ron pentru doua jucari, contravaloarea acestora fiind de 27 ron iar eu am primit restul pana la 50 ron, vanzatoare spunand ca 50 am platit nu 100; in momentul cand am cerut BON FISCAL sau sa calcularea vanzari pana la momentul respectiv pentru elucidarea problemei dumneaiei a motivat ca are casa de marcat stricata!

Din ce am citit catre Opc nu are rost sa fac plangere neavand Bon Fiscal!
Catre Directia Generala a Finantelor Publice ar avea sens sa fac?
Buna ziua !
Puteti face si la OPC , dar si la ANAF. Este dreptul dumneavoastra legal.
Cu stima !
Puteti face plangere la cele 2 institutii si pentru faptul ca nu a vrut sa va scoata bon.
Daca casa de marcat era defecta trebuia sa va taie chitanta pentru suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii produse 2 ani 449/2003 natasha_lavi natasha_lavi buna ziua, o intrebare va rog, am o doamna care a cumparat in urma cu 60 de zile o rochie care acum i s-au rupt pe cusatura, dansa spunand ca aresprectoat ... (vezi toată discuția)
Refuz garantie CiprianL CiprianL Buna ziua, Am achizitionat un casetofon auto Parrot RKi8400 de pe site-ul beloud.ro in luna ianuarie. Este un dispozitiv destul de scump, care nu a ... (vezi toată discuția)
Sesizare opc? ramicielo ramicielo Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)