avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis suspendat,contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis suspendat,contestatie

Buna ziua. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta si daca mai pot face ceva. Mi-au luat permisul pt alcool la volan cu 00.03 % (adica nimic..au spus ca cu 2 zile inainte sa dat legea) pt 90 de zile. Am facut contestatie si am tot verificat pe site sa apara sentinta pana am pierdut numar de dosar. Am cautat cu nume si nimic si abia astazi dupa 2/3 saptamani de pauza am gasit asta:
17.10.2019
Ora estimata: 10:00
Complet: Complet 34 - MF
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Grigoras Emanuel în contradictoriu cu intimata Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, ca neîntemeiată. Menţine procesul verbal de contravenţie seria ...nr. .../....ca fiind legal şi temeinic. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 17.10.2019.
Document: Hotarâre 9972/2019 17.10.2019
Data inregistrarii 10.06.2019
Data ultimei modificari: 30.10.2019
Mai pot face ceva? Ce pot face in continuare? Mentionez ca in toata perioada asta am fost si sunt inca in scoala C+E. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
EuEmi, utilizator
Cel mai recent răspuns: EuEmi , utilizator 17:07, 16 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După comunicarea hotărârii la domiciliul dvs puteti formula apel macar pt a mai castiga câteva luni.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn ,

Puteti formula apel, chiar declarativ, de la pronuntare, urmand a motive apelul efectiv, dupa comunicarea hotararii.

Instanta de apel va verifica efectiv sentinta civila, prin prisma legalitatii si temeiniciei.

Multumesc de raspunsuri. Din ce am citit aseara toata noaptea pe net am inteles ca ma pot duce eu la judecătorie si sa iau decizia definitiva si irevocabila si sa predau permisul in 30 de zile. As putea sa dau testul de cunostinte si sa se reduca pedeaspa la doar 30 de zile?..as putea face o pauza sa scap o data

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

După comunicarea hotărârii la domiciliul dvs puteti formula apel macar pt a mai castiga câteva luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere permis prin posta, dupa respingerea plangerii impotriva suspendarii DianaMaria111 DianaMaria111 Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul ------------ în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie ... (vezi toată discuția)
In ce moment se preda permisul de conducere in situatia respingerii plangerii contraventionale? I-Alex I-Alex Buna seara! Am citit prin diverse forumuri si am observat mai multe discutii in acest sens insa nimic clar si concludent: Intrebare 1: In situatia in care ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost reținut permisul pe 30 zile pentru neacordare prioritate pietoni. cnp-ul mi-a fost completat greșit și în pv și în dovada. ce trebuie sa mai fac acum?... PetronelD PetronelD 19.04.2018 Ora estimata: 08:30 Complet: C20 - civil si insolventa (pesoane juridice) Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge ... (vezi toată discuția)