avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREANTE PROVENITE DIN INDEMNIZATIA DE SOMAJ
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREANTE PROVENITE DIN INDEMNIZATIA DE SOMAJ

Buna ziua. Am rugamintea de a fi indrumata in urmatoarea situatie pe care am sa incerc sa o descriu succint dar foarte clar.
In noiembrie 2007 sotul meu a intrat in somaj, din iunie 2008 s-a angajat si nu s-a mai prezentat la vizat somajul. Anul acesta incepand cu data de 16.01.2020 in urma rezilierii contractului dintre firma de paza si benefeciarul serviciilor, toti angajatii au fost disponibilizati cu art. 65 pentru somaj. Mergand la oficiul de somaj, i s-a spus ca este dator la stat contributia de somaj pe o perioada de 3 luni si jumatate plus penalitatile aferente. In toti acesti ani oare nu s-au facut rapoarte sau mai stiu eu ce trebuia facut pentru a depista si a fi instiintat, sau a i se imputa acesti bani? Se poate ca dupa cca. 12 ani sa il scoata dator si sa-l puna sa plateasca ? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile primite.

Alte discuții în legătură

Prescriere creante provenite din indemnizatia de somaj oanastnc oanastnc Buna ziua. Am rugamintea de a fi indrumata in urmatoarea situatie pe care am sa incerc sa o descriu succint dar foarte clar. In noiembrie 2007 sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar somaj verax4me verax4me Buna ziua, am fost disponibilizat la 1 martie a.c. Am fost anuntat verbal de angajator cu cca 5 zile inainte de disponibilizare. Deci de la 1 martie a.c. am ... (vezi toată discuția)
Desfiintare cont garantie si recuperare suma AURELIAN NICOLAE AURELIAN NICOLAE Subiect: DESFIINTARE CONT GARANTIE SI RECUPERARE SUMA BUNA ZIUA, IN ANUL 2004 M-AM ANGAJAT LA O SOCIETATE COMERCIALA CA SEF MAGAZIN SPECIALIZAT IN ... (vezi toată discuția)