avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltuieli catre asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltuieli catre asociatie

Care sant cheltuielile obligatorii pentru un proprietar care detine un ap. intr-o asociatie dar nu locuieste in permanenta acolo si are consum 0.
Cel mai recent răspuns: ducesa99 , utilizator 13:34, 18 Ianuarie 2020
plateste tot ce este pe cota parte.
Mulțumesc
Pentru corecta si completa dv informare studiati disp L nr 196/2018
Proprietarul daca detine aparte individuale de contorizat consum utilitati,daca nu locuieste efectiv in condominiu detine obligatia sa achite lunar c/v cote comune
Eu platesc administratorul și femeia de servici dar îmi trece și pierderi de apa chiar dacă nu am consum și curent pe scara.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
ducesa99, utilizator
Pierderile de apa se trec pe cota parte...este ok.

Alte discuții în legătură

De ceva timp locuiesc in strainatate. in apartament nu locuieste ... Fiodaliso Fiodaliso De ceva timp locuiesc in strainatate. In apartament nu locuieste nimeni dar , in fiecare luna mi se pune pierderi de apa recé..Intrebarea este :este legal sa ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza diferentele de apa in cadrul asociatiei de proprietari hotararii asociatiei conform legii 198/2018 art 15 alineat 3 litera f hotararii asociatiei Nivea Nivea Cum ati hotarat in cadrul asociatiei sa repartizati diferentele de apa pozitive sau negative aparute intre apometrul general si suma apometrelor individuale ... (vezi toată discuția)
Repartizarea diferentei de apă - diferența dintre consumul ... HAV05 HAV05 Repartizarea diferentei de apă - diferența dintre consumul înregistrat de contorul de branșament și suma consumurilor individuale se repartizează ... (vezi toată discuția)