Buna ziua ,
Părinții mei doresc sa o îngrijească pe bunica din partea mamei , ea a promis ca prin testament le va lăsa locuința ceva nesemnificativ la tara gen 12000 euro maxim .Ea in 2011 a mai făcut un testament unei strănepoate care a plecat in străinătate si a uitat de ea , Mama singurul copil in viată al bătrânei mai are doua surori decedate care au cate doi copii .Întrebarea este daca face un alt testament se anulează cel vechi ?Dar ca sa nu fie probleme cu ceilalți nepoți sa se facă si un contract de întreținere cu cedare locuința ?
Va mulțumesc anticipat
Iulian
Cel mai bine este sa încheie un contract de întreținere.
Testamentul nu este act de proprietate, astfel încât la decesul bunicii, va trebui dezbătută succesiunea.
Si daca se încheie contract de întreținere nu se mai dezbate succesiune la decesul bunicii ?
raluk0207 a scris:
Cel mai bine este sa încheie un contract de întreținere.
Testamentul nu este act de proprietate, astfel încât la decesul bunicii, va trebui dezbătută succesiunea.
Anulare testament
stefan60
Buna seara, am si eu o problema, sora mea are contract de intretinere cu o persoana in varsta. Inaintea contractului de intretinere, a avut testament tot cu ... (vezi toată discuția)
Drept la succesiune
gambette
Tata a avut 5 surori . Dupa decesul tatalui si succesiv al surorilor dintre care 3 erau singure, necasatorite si fara copii bunurile mobile si imobile ale ... (vezi toată discuția)