Tata a avut 5 surori . Dupa decesul tatalui si succesiv al surorilor dintre care 3 erau singure, necasatorite si fara copii bunurile mobile si imobile ale acestor trei surori ale tatei au revenit in posesia copiilor celorlalte 2 surori nu stiu pe ce cai pt.ca verisoarele si varul sant ft. secretosi.Nu stiu daca acum la 15 ani de la decesul primei dintre cele trei matusi si 3 ani de la decesul ultimei as mai putea sa-mi revendic vreun eventual drept succesoral ?
Buna ziua,
Daca dupa decesul celor 3 surori fara descendenti, soti si parinti care sa foe mostenitori rezervatari atunci trebuie dezbatute succesiunile.
DA tatal dumneavoastra are dreptul sa mosteneasca alaturi de celelalte surori bunurile defunctelor.
Daca tatal dumneavoastra a decedat atunci puteti sa solicitati dumneavoastra Dezbaterea succesiunilor fie la notariat daca va intelegeti fie in fata instantei daca nu va intelegeti!
Daca nu va intelegeti cu ceilalti mostenitori si ajungeti in instanta LUATI LEGATURA CU UN AVOCAT!
Tata a decedat, inaintea surorilor, dar eu nu stiu cum as putea sa solicit dezbaterea succesiunilor fiindca nu am nici o informatie in ce priveste transmiterea dreptului de proprietate de catre defuncte nepotilor,. daca acestea au incheiat contract de intretinere sau de donatie cu nepotii ( adica verii mei). Daca asa s-au inteles matusile in viata cu verii mei ,mi se pare ca eu nu mai am nici un drept..