avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu informația următoare. Am o vechime în munca de 7 ani și 6 luni, după 2 ani de creșterea copil. Din ccc am revenit dar la un alt angajator, de la privat, la stat. Aici mi se spune ca la transa de vechime rămân la 2, între 5 - 10,nu mi se ia în considerare ccc. Este corect? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 27 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este corect , CCC constituie vechime in munca .. nu le-ati dus adeverinta de la AJPIS?
Buna ziua. Cind m-am angajat am adus actele de incheiere a contractului cu celalalt angajator, cu vechimea revisal, certificatul de nastere al copilului etc si am intrebat daca mai sunt necesare si alte documente si mi-au spus ca nu.
Depuneti-le adeverinta de la AJPIS .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere copil Chirianca Chirianca Daca se solicita indemnizatie de somaj in 2019, concediul de crestere copil din perioada 2008-2009 este considerata vechime sau nu, pentru ca agentia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,acuma sunt in concediu creștere copil,nevasta trebuie ... Ionuț...87 Ionuț...87 Buna ziua,acuma sunt in concediu creștere copil,nevasta trebuie să nască peste câteva săptămâni, trebuie sa scot adeverință de la ajpis in loc de ... (vezi toată discuția)
Concediu de 2 ani pentru crestere copil Laura_89 Laura_89 Buna seara, Am o nelamurire in privinta concediului pentru cresterea copilului timp de 2 ani. Sunt in aceasta situatie: lucrez cu contract de munca, sunt in ... (vezi toată discuția)