avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preț neincasat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preț neincasat

Prin vânzarea unui apartament cuiva care a apelat la credit am primit banii prin banca fara suma de 220 euro.Am eliberat apartamentul in 2 saptamani dar cumpărătorul nu a mai vrut să plătească diferența pretextând că nu i-am lăsat draperiile(pretext).Ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt vânzătorul unui apartament. am făcut un antecontract ... SorinBG SorinBG Buna ziua, Sunt vânzătorul unui apartament. Am făcut un antecontract de vânzare cumparate cu o clienta care a plătit un avans de 15 % și ulterior ... (vezi toată discuția)
Impozit pe executare silita ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au girat acum 4 ani o firma cu apartamentul. Intre timp aceasta a dat faliment si banca a executat anul trecut apartamentul. Parintii au primit o ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prin credit la alpha housing 5inci 5inci Ma intereseaza si pe mine sa stiu care sunt procedurile in cazul in care vreau sa vand un apartament cuiva care face un credit la alpha housing , sa stiu cum ... (vezi toată discuția)