avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu asistent medical princioal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu asistent medical princioal

Buna ziua!
Mă numesc Miruna Șerban,asistent medical.
In octombrie 2019 am promovat examenul de grad principal,diplomă am orezentat-i spitalului in luna noiembrie,iar din decembrie mi s-au mărit salariul, conform gradului obținut.
Întrebarea mea este : ce procent se acorda pt gradul de asistent medical principal? Eu am primit 67 Ron in plus la salariul de bază

Alte discuții în legătură

Concurs de grad principal as.med. dupa ce am promovat exam de grad? deni89 deni89 Am promovat exam de grad principal asistent medical in octombrie 2009. Nu am primit nimik in plus la salariu. Am fost pusa sa dau examen acum in iunie 2010, ca ... (vezi toată discuția)
Grad principal asistent medical stefqkyw stefqkyw sunt asistent medical, angajat in spital judetean, am sustinut si obtinut gradul de asistent medical principal, am depus copie dupa diploma si cerere,si nu am ... (vezi toată discuția)
Nu pot beneficia de spor vechime si de spor grad asistent principal? crysspopa crysspopa Buna seara , ma numesc POPA F. si lucrez din 2007 ca asistent medical generalist la un cabinet medical scolar.Am fost angajata spitalului din cadrul ... (vezi toată discuția)