avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate cere plata cheltuielilor de judecata daca imi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate cere plata cheltuielilor de judecata daca imi retrag plangera?

Procesul este in faza de urmarire penala pentru infractiunea de loviri sau alte violente dar am ajuns la un acord cu agresorul sa imi retrag plangerea la notar el platind-umi daubele ceruta.Intrebarea mea este daca dupa aceea el imi poate cere cheltuieli de judecata si daca da,cum pot impiedica acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:46, 16 Ianuarie 2020
În acel acord trebuie menționat că agresorul plătește despăgubirile și nu va solicita în viitor alte cheltuieli aferente apărării sale, inclusiv onorariu de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri materiale si morale pentru lovituri? pirina pirina in cazul unei loviri, pentru a renunta la proces, daca partile se inteleg, este legal sa ceri despagubiri morale si materiale (cheltuieli de spitalizare, ... (vezi toată discuția)
Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)
Agresiune, pierderea unui dinte eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost agresat de catre o persoana. In urma loviturilor au rezultat mai multe echimoze, precum si dintele 24 spart care a ... (vezi toată discuția)