avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pot lua despăgubiri din urma acestui accident?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pot lua despăgubiri din urma acestui accident?

buna seara, după cum stiti a fost produs un accident rutier ieri dimineața, in județul constanta iar eu am fost una dintre victime. am și eu o întrebare, am fost in acel mijloc de transport comun in timp ce șoferul a pierdut controlul autoturismului și ne am rostogolit de 3 ori, am fost transportat la spital de urgentă dar radiografiile și toate testele pe care le am făcut, arătau ca nu am nici un os fracturat și nici o problema grava. vreau sa știu daca ii dau in judecată, pot lua despăgubiri după urma aceasta? eu am niște julituri, nimic mai mult și niște dureri la nivelul capului, după cum s a rostogolit mașina, in timp ce 2 persoane au fost omorâte iar alte 24 transportate de urgentă la spital.
Cel mai recent răspuns: Diana Cioroiu , utilizator 00:59, 29 Aprilie 2020
Puteți să vă constituiți parte civilă în dosarulpenal solicitând daune morale.
Da, puteti obtine. Dar nu aveti o vatamare prea mare (cel putin fizica). Va prezentati la IML cat mai repede in vederea eliberarii unui Certificat medico-legal. Dupa aceea puteti decide ce cale alegeti in vederea obtinerii despagubirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima in accident rutier liviu777 liviu777 Acum o saptamana am fost intr-o masina mergand spre serviciu si la un moment dat o utilitara a intrat pe contrasens iar soferul masinii in care ma aflam si eu ... (vezi toată discuția)
Despăgubire Plesescu Olga Plesescu Olga Am fost accidentată în Bacău pe trecerea de pietoni.Deși impactul a fost puternic am zburat efectiv și m-am rostogolit apoi pe jos ,nu am avut fracturi.La ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)