buna seara, după cum stiti a fost produs un accident rutier ieri dimineața, in județul constanta iar eu am fost una dintre victime. am și eu o întrebare, am fost in acel mijloc de transport comun in timp ce șoferul a pierdut controlul autoturismului și ne am rostogolit de 3 ori, am fost transportat la spital de urgentă dar radiografiile și toate testele pe care le am făcut, arătau ca nu am nici un os fracturat și nici o problema grava. vreau sa știu daca ii dau in judecată, pot lua despăgubiri după urma aceasta? eu am niște julituri, nimic mai mult și niște dureri la nivelul capului, după cum s a rostogolit mașina, in timp ce 2 persoane au fost omorâte iar alte 24 transportate de urgentă la spital.
Da, puteti obtine. Dar nu aveti o vatamare prea mare (cel putin fizica). Va prezentati la IML cat mai repede in vederea eliberarii unui Certificat medico-legal. Dupa aceea puteti decide ce cale alegeti in vederea obtinerii despagubirii.
Despăgubire
Plesescu Olga
Am fost accidentată în Bacău pe trecerea de pietoni.Deși impactul a fost puternic am zburat efectiv și m-am rostogolit apoi pe jos ,nu am avut fracturi.La ... (vezi toată discuția)