avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosire date dintr-un joc PC/Consola
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosire date dintr-un joc PC/Consola

Vreau sa implementez o aplicatie care va folosi date extrase din timpul jocului, exemplu de imagine: [ link extern ] .

Din pacate nu am reusit sa gasesc suficiente informatii pe internet legat de folosirea acestor date.

In urma dezvoltarii aplicatiei se va face un profit, iar datele fiind preluate din joc ma gandesc sa nu fie vreo problema legala.

Nu stiu daca informatiile sunt suficiente asa ca astept mai multe intrebari. :)
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2020
WhaiNooa, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:00, 23 Ianuarie 2020
dvs veti folosi jocul intr-alt mod decat cel pentru care este facut. mai mult, nu este clar cum se va schimba modul de joc si cum veti castiga banii.
daca proprietarul va fi pagubit, el se va indrepta impotriva dvs. in justitie, dar mai intai va lua masuri tehnice (va va bloca contul/ conturile)
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2020
adriandimitriu, utilizator
Nu voi folosi jocul, voi prelua datele pe care le afiseaza, ca si cum le-as nota pe o hartie cu pixul. Nu va fi influentat modul de joc.
sa fim seriosi, sau va pricepeti doar la programare (caz in care ati face bine sa vorbiti cu un avocat), sau incercati sa vindeti castraveti la gradinar:
- daca le-ati nota pe hartie cu pixul n-ar fi o problema, doar ca dvs faceti o automatizare; daca mai adaugati si algoritmi de optimizare, pana la hacking mai aveti un pas.
- modul de joc va fi influentat de datele pe care dvs le veti vinde. nimeni nu cumpara ceva fara sa vrea sa aiba un castig sau o placere.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
adriandimitriu, utilizator
Cum va fi influentat modul de joc?
reiterez: modul de joc va fi influentat de datele pe care dvs le veti vinde, prin intermediul cumparatorilor. participantii isi vor schimba reactiile in functie de ceea ce au cumparat, doar n-au dat banii degeaba. dar asta e un lucru pe care deja il stiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare protecție resurse digitale Costan Radu Costan Radu Buna ziua, eu vand ceva resurse digitale de pe un joc online pe site-ul meu creat de mine. Cineva din America m-a amenintat ca cumpara tot site-ul si va vinde ... (vezi toată discuția)
Angajare asistent personal petricacostin petricacostin Urmeaza sa fiu angajat ca asistent personal al unei persoane cu handicap.Daca poate cineva sa-mi spuna cat este salariul asistentului personal pentru ca cei de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie organizare concurs pe facebook jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua O firma a organizat un concurs pe facebook ,in regulament se scria ca ,cine obtine cel mai bun timp (in 2 sap ) castiga 1000 ron .Deasemena in ... (vezi toată discuția)