avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatii declarative pe noua lege a spalarii banilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatii declarative pe noua lege a spalarii banilor

Buna ziua,

Suntem o firma ce comercializeaza produse nealimentare (cosmetice si detergenti) prin agenti de vanzari si magazine proprii. Doresc sa stiu daca ne incadram ca entitate raportoare conform legii nr 129/2019. Incasarile se fac prin banca dar si numerar, urmand ca o data pe zi numerarul sa fie depus la banca (rareori depunem 10.000 euro echivalent in lei, dar reprezinta incasarile pe 2, 3 zile). Trebuie sa declaram o persoana responsabila in relatia cu ONPCSB pana in data de 17.01.2020 ?

Alte discuții în legătură

Creare cont în sistem la oficiul national de spălare a banilor ionela11 ionela11 Bună ziua, Care este termenul pt crearea unui cont în sistem la oficiul national de spălare a banilor în 2020? se poate face și după expirarea ... (vezi toată discuția)
Firme care comercializeaza bunuri sau si servicii? oficiul de spalare a banilor claudiuvlad claudiuvlad Conform Legii 129/2019, printre entitatile raportoare la Oficiul de Splasare a Banilor se afla si societatile care comercializeaza bunuri si care incaseaza ... (vezi toată discuția)
Magazin online trebuie sa desemneze o persoana pt raportarea la o.n.p.c.s.b ? Evoremaps Evoremaps Buna ziua, o societate comerciala de tip SRL, avand domeniul de activitate \"vanzarea prin intermediului caselor de comenzi sau Internet\", care nu incaseaza ... (vezi toată discuția)