avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care sunt datoriile executorului judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Care sunt datoriile executorului judecatoresc

Dacă hotararea judecatireasca ramane definitiva si eu am de recuperat 3000 euro , ce trebuiesa safa a executorul judecatoresc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:19, 18 Ianuarie 2020
Dvs. trebuie sa formulati cerere de executare la un executor judecatoresc din circumscriptia in care isi are domiciliul debitorul. Executorul va demara procedurile de executare: poprirea conturilor, poprire salariala, executarea bunurilor mobile sau imobile (dupa caz). Executorul poate solicita relatii institutiilor: ANAF, Evidenta Populatiei, Cadastru, Etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Cerere de executare - debitor cu domiciliu, loc de munca necunoscut trebuie sa pun in executare mai multe hotarari judecatoresti insa, nu cunosc domiciliul si nici locul de munca al debitorilor. La ce institutii ma pot adresa? ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinere la bloc- consecinte mireladolta mireladolta Buna ziua. Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)