avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cine ar putea sa formuleze pretentii in numele firmei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cine ar putea sa formuleze pretentii in numele firmei radiate?

Buna ziua.

Imi puteti spune va rog, daca am o firma inchisa si radiata, daca se mai poate da in judecata un fost furnizor al acesteia pentru recuperarea unor prejudicii financiare?

Daca da, cine ar putea sa formuleze pretentii in numele firmei mele radiate?

Eu, ca fost administrator se poate?
Daca nu, cine?

As avea vreo sansa sa intentez acest proces?

Va multumesc frumos!

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cine ar putea sa formuleze pretentii in numele firmei radiate? puzuzu puzuzu Buna ziua. Imi puteti spune va rog, daca am o firma inchisa si radiata, daca se mai poate da in judecata un fost furnizor al acesteia pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Obligatii sau drepturi administrator firma radiata Popesku Popesku Buna ziua , am fost administrator al unei societati care dupa procedura de insolventa a fost radiata . Asta s-a intamplat datorita unui agent al firmai ... (vezi toată discuția)
Obligatii administrator firma radiata Popesku Popesku Buna ziua , am fost administrator al unei societati care dupa procedura de insolventa a fost radiata . Asta s-a intamplat datorita unui agent al firmai ... (vezi toată discuția)