avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cine ar putea sa formuleze pretentii in numele firmei ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cine ar putea sa formuleze pretentii in numele firmei radiate?

Buna ziua.

Imi puteti spune va rog, daca am o firma inchisa si radiata, daca se mai poate da in judecata un fost furnizor al acesteia pentru recuperarea unor prejudicii financiare?

Daca da, cine ar putea sa formuleze pretentii in numele firmei mele radiate?

Eu, ca fost administrator se poate?
Daca nu, cine?

As avea vreo sansa sa intentez acest proces?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: puzuzu , utilizator 00:18, 31 Ianuarie 2020
Daca au trecut 3 ani de la data cand puteati cere recuperarea sumelor, creanta este prescrisa.
Buna ziua.

Va multumesc pentru raspunsul acordat.
Nu, nu au trecut 3 ani. Doar un an.

Credeti ca pot formula actiune in instanta in aceste conditii?

Dar cine exact are dreptul sa ceara banii inapoi?
Firma radiata sau fostul ei administrator sau cine ar putea?

Cu stima,
CC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ar putea sa formuleze pretentii in numele firmei radiate? puzuzu puzuzu Buna ziua. Imi puteti spune va rog, daca am o firma inchisa si radiata, daca se mai poate da in judecata un fost furnizor al acesteia pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Cine poate formula pretentii in numele firmei inchise? puzuzu puzuzu Buna ziua Urmaresc de mult timp cu mare drag Avocatnet.ro in incercarea de a-mi imbogati cunostintele legale, insa trebuie sa recunosc ca tocmai m-am lovit ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii asanacheromel asanacheromel Buna ziua , As dori sa supun o speta neclara mie : in anul 2009 doua persoane au intocmit un inscris sub semnatura privata intitulat \\"contract de ... (vezi toată discuția)