avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În baza articolului 336
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

În baza articolului 336

În urma unui accident, derapaj întrat în stâlp. Fără victime. Sub influenta unor substanțe psihoactive. Se face închisoare?
Cel mai recent răspuns: Alexbz34@gmail.com , utilizator 14:24, 25 Ianuarie 2020
Nu ,nu se face închisoare sună-mă 0760900941

Mihaelatz a scris:

În urma unui accident, derapaj întrat în stâlp. Fără victime. Sub influenta unor substanțe psihoactive. Se face închisoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie taranuiliseidaniel taranuiliseidaniel ce consecinte trebuie sa suport la o alcoolemie de 2,2 fara accident sau victime#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Accident, test antidoping pozitiv. este adevărat că dacă în sânge îmi iese metadonă cât am prescris de medic nu mi se întâmplă nimic? Am făcut un accident,mai exact unul a intrat în mine și când am ajuns la politie la accidente ușoare mi s-a făcut antidoping-ul și mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie si accident cosmas cosmas buna ziua!sant aproape doi ani de la accident,alcoolemie 0,86,m-am impacat cu victima imediat.nu am primit nici o citatie pana acum.as vrea sa stiu de ce si ... (vezi toată discuția)