avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declaratia pe venit global
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declaratia pe venit global

Este adevarat ca nu se mai depune la Administratia Fiscala aceasta declaratie pe venitul din salariu pe 2005 deaorece s-a impozitat cu 16%?

Am inteles ca se depune doar pentru veniturile din alte surse(terenuri, arenda, imobile, alte contracte).

De asemenea, daca o persoana realizeaza venituri in urma unui contract de cesionare a drepturilor de autor, inafara salariului de baza, poate constitui o problema faptul ca nu-si inregistreaza contractul de cesionare a drepturilor de autor la Administratia Fiscala? Ma refer daca organele fiscale pot depista a doua sursa de venit si deci pot amenda persoana.
Raspunsul la prima intrebare este da, nu se mai depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda teren agricol filica filica Mama mea in varsta de 82 de ani are terenul agricol dat in arenda la o socetate agricola din anul 2008 pentru care primeste plata in natura (griu si porumb) ce ... (vezi toată discuția)
Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda - cesiune si impozitul pe venit SIMONANISTOR SIMONANISTOR Stimati Domni, As dori sa aflu care este noua procedura privind impozitul aplicat urmare veniturilor obtinute din contractele de arenda; pentru a depune ... (vezi toată discuția)