avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire concediu fara plata

Bună ziua!
Sunt titulara in învățământ din anul 2002 . Am 17 ani vechime dintre care 4 ani am fost in concediu pentru cresterea și îngrijirea copilului. In anul scolar 2019-2020 am solicitat concediu fara plata. As vrea sa stiu daca am dreptul sa prelungesc acest concediu fara plata și pentru anul 2020-2021?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 18 Ianuarie 2020
Ar trebui sa vorbiti cu conducerea unitatii de invatamant , daca este posibil asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate ... lenuta_topala lenuta_topala Bună ziua! Sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate vechime şi am fost în concediu fără plată un an şi jumătate (februarie 2019- august 2020). ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata invatamant TiberiaGabar TiberiaGabar Buna ziua! Sunt profesor titular ce am beneficiat dupa primii 5 ani de predare de un an concediu fara plata. Al noualea si o parte din al zecelea an vechime au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucrez în Învățământ, am avut contract pe perioada ... Karinaanais Karinaanais Bună ziua. Lucrez în Învățământ, am avut contact pe perioada determinata, acesta a fost suspendat pe data de 31.08.2020. Am născut in septembrie 2019. ... (vezi toată discuția)