avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire casa

buna ziua am si eu o nelemurire locuiesc cu mama are 52 de ani in casa parinteasca tatal e decedat de doi ani am fost 2 copi la parinti am avut si un frate care a decedat si el si asi dori ce parte de mostenire imi vine mie asi vrea sa dezbat mostenirea si ce acte imi trebuie va rog sa ma lamuriti si pe mine
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
IONUT PIRLEA, utilizator
Cel mai recent răspuns: IONUT PIRLEA , utilizator 09:54, 19 Ianuarie 2020
Fratele a murit înaintea tatălui său după? A avut copii?
Tatăl a murit primul și dupaia fratele nu era căsătorit fratele !!

raluk0207 a scris:

Fratele a murit înaintea tatălui său după? A avut copii?

Ce bunuri sunt și cum au fost dobândite?
tatal si mama au avut un apatrament lau vindut si au cumparat o casa la tara inpreuna situata in comuna schela jud galati are cam circa 949.02 mp si o casa de locuit edificata pe acest teren avind suprafata totala a casei de 90. 66 mp compusa de 3 camera o bucatarie un hol si o baie .si o camara este indetificata in cvaretul 42 si se compune din 724.28 mp real masurati teren arabil si 229.02 mp rel masurati curti constructiei asi dori si dori sa stiu cat imi vine mie daca asi dezbate mostenirea !!!
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2020
IONUT PIRLEA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)
Mostenire, testament Momada Momada buna seara eu acum am 39de ani as dori daca e posibil sa ma sfatiuasca si sa ma informeze cineva in legatura cu mostemirea va spun pe scurt despre ce e vorba ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)