avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere din CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere din CIC

La intoarcerea din CIC (cand copilul implineste 1 an si 10 luni), luam in calcul si sarbatorile legale? Pot influenta ele cele 60 de zile minime pentru a realiza venituri, astfel incat sa beneficiem de stimulentul pentru intoarcerea din CIC? De exemplu, daca intre ziua in care copilul va implini 2 ani si cea in care revenim la munca (cu 60 zile inainte) sunt sarbatorile Pascale, adaugam aceste zile la cele 60, pentru a beneficia de stimulent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:18, 19 Ianuarie 2020
Da, se iau in calcul, intrucat este vorba despre zile calendaristice sinu de zile lucratoare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie dutuolivia dutuolivia Cu câte zile înainte de împlinerea a doi ani de către copil, trebuie să se întoarcă părintele aflat în CIC la serviciu pentru a primi stimulent? 60 ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie stavageo stavageo Buna ziua, Am si eu o intrebare legat de stimulentul de insertie.Pentru a beneficia de acesta trebuie sa revin la serviciu cu 60 de zile inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie andreiSRR andreiSRR Din cele ce am aflat pana acum clar, mama are CIC timp de 2 ani cu plata indemnizatiei de la stat, cu urmatoarea conditie: tatal face minim o luna de CIC ... (vezi toată discuția)