avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie persoana decedata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie persoana decedata

Buna ziua,va rog respectuos sa-mi comunicati,daca familia unei peroane decedata beneficiaza de drepturi,in conditia in care decedatul nu avea inca dreptul la pensie pentru limita de varsta,avea 62 ani la data decesului,fusese bolnav,nu avea pensie de boala,activitatea si-a intrerupt-o cand s-a imbolnavit.Mentionez ca sotia defunctului lucreaza,iar fiica a terminat facultatea,are 24 ani.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:17, 19 Ianuarie 2020
Familia are dreptul la moștenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sot decedat fara urmasi mostenitori sotie, sora mama defunct? hacman hacman Buna ziua, Revin cu o intrebare pentru un caz de succesiune mai deosebit. O colega al carei sot a fost un deosebit de bun prieten familiei mele, a pierdut ce ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces NICOLAESANDU NICOLAESANDU socrul meu de decedat de curand nefiind pensionar sau salariat la data decesului. Sotia acestuia este salariata. Am citit in legea pensiilor ca se acorda un ... (vezi toată discuția)
Informare plata pensie alimentara si mostenire Esco888 Esco888 Stimati reprezentanti ai leguitorului, va scriu pentru prima data, motiv pentru care s-au adunat mai multe intrebari. Situatie: relatie de concubinaj, ... (vezi toată discuția)