avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii

Buna ziua,
Daca am 4 copii, sunt divortat, iar in urma divortului copii au fost impartiti, doi la mine si doi la fosta sotie, cum fac sa iau si eu alocatia de stat pt cei doi copii pe care ii am in intretinere.
Mentionez ca alocatia celor 4 copii este incasata de fosta sotie desi doi dintre ei sunt in intretinerea mea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 20 Ianuarie 2020
Depuneti la AJPIS o Cerere de modificare reprezentant legal.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare jianuromica jianuromica Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu de 9 ani să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soției) aceasta fiind plecată din România ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana pentru copii se poate obtine daca sunt divortata? dia_dia45 dia_dia45 Buna dimineata. Poate cineva sa ma lamureasca in leg cu o problema legata de alocatia europeana? Alocatia europeana pt copii se poate obtine in cazul in care ... (vezi toată discuția)