avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conflict de interese

Este conflict de interese dacă soțul este șeful direct al soției într o instituție publică?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 24 Ianuarie 2020
Legea 161/2003
Art. 95.
(1) Nu sunt permise raporturile ierarhice directe în cazul în care funcționarii publici respectivi sunt soți sau rude de gradul I.
....
Mulțumesc dl Cornel dar articolul 95 îl găsesc abrogat, puteți sa mi dati un link cu legea?

Cornel Vasile a scris:

Legea 161/2003
Art. 95.
(1) Nu sunt permise raporturile ierarhice directe în cazul în care funcționarii publici respectivi sunt soți sau rude de gradul I.
....

Nu este abrogat...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata primar, fiul functionar public. incompatibilitate? brandon99 brandon99 Sunt functionar public (impozite si taxe), numit in functia publica in anul 2017. Daca tatal meu va iesi primar in anul 2020, exista vreo incompatibilitate ... (vezi toată discuția)
Neclaritate privind art. 95 din legea 161/2003 privind conflictul de interese ºi regimul incompatibilitãþilor Dora21 Dora21 Buna seara ! Vreau sa va spun ca eu si sotul meu avem aceeasi profesie (fosti colegi de facultate) si lucram de ani buni la aceeasi institutie ... (vezi toată discuția)
Daca fica lucreaza in primarie eu pot ocupa postul de viceprimar ... bugnar alin bugnar alin daca fica mea lucreaza in primarie eu pot ocupa postul de viceprimar in aceiasi primarie. sau se considera conflict de interese (vezi toată discuția)