avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca

Unde și cum aflu unde este Arhiva a. SPITALULUI STOMATOLOGIC SAHIA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 20 Ianuarie 2020
Spitalul clinic prof. dr. CONSTANTIN ANGELESCU (fost Interdepartamental Al. Sahia - sub jurisdictia Ministerului Justitiei)
Aleea Căuzași 49-51, București, Sector 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna bugetari 2012 ContSters221588 ContSters221588 lucrez la o scoala speciala si am fost anuntata ca din anul 2012 voi avea cu 14 zile de concediu mai putin.am 18 ani vechime si 38 zile de concediu.cumse ... (vezi toată discuția)
Spitalizare persoana neasigurata motanu_incaltat motanu_incaltat Buna ziua, Situatia in care ma aflu e urmatoarea : tatal meu a devenit alcoolic in urma cu mai multi ani in urma unor evenimente familiale nefericite, acum ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)