avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Bună ziua, lucrez la privat si m-am lovit de o problemă bizară, am avut concediu medical un anumit nr de zile si cei de la resurse umane mi-au spus că am ore de recuperat pe o anumită perioadă din concediul medical, explicatia lor e foarte lungă și bizară, este corect sa am ore de recuperat în situația aceasta ?? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 21 Ianuarie 2020


Cornel Vasile a scris:

Zilele de concediu medical nu se recupereaza ..

Multumesc
Puteti depune o plangere la ITM si Casa de sanatate daca continua cu asta.
Așa o să fac
Ce treaba are sesizarea la casa de sanatate ??
Poate nu-i plateste acel concediu pana nu "recupereaza" acele zile...si stiu ca la Casa de sanatate se reclama asta, nu?
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical in weekend agentuoo7 agentuoo7 Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae. Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)
Concediul medical lise lise buna seara am avut concediul medical 7 zile si mi se plateste dupa 21 de zile dupa salariul .se poate asa ceva .mi sa spus ca atunci vin bani de la sanatate/ (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)