avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare dauna auto rezultata in urma accidentului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare dauna auto rezultata in urma accidentului pe un drum județean cu polei

Buna ziua
Va relatez situația și aș dori o părere avizată.
Într-o dimineață la ora 9 plecam de acasă cu mașina eu , soția și fetița noastră de 8 luni. Noi locuim într-o comună din judetul Maramureș limita de județ cu Sălajul. In curte înainte de plecare am văzut că este polei dar când am intrat pe DJ situația era foarte buna,drumul era tratat cu antiderapant. Vreau să menționez că dj din Maramureș se continua in judetul Sălaj. Imediat ce am intrat în județ ul Sălaj in aproximativ 100 m la prima curba am ieșit în decor avariind mașina foarte tare,aceasta rasturananduse. Din fericire noi cei din mașina nu am pățit nimic. Am ieșit din mașina, pe drum era polei sticla,fara nici o urmă de material antiderapant. Au sosit poliția,salvarea, pompierii .Poliția era să intre și ea în șanț. Imediat s au mai produs 2 ieșiri în decor . Poliția a zis că va amenda administratorul drumului pt lipsa de material antiderapant. Nu am consumat alcool, mașina era în starea tehnică ireproșabilă . După o oră a apărut mașina de la drumuri județene cu nisip pe care îl împrăștia u cu lopata. In aceste condiții pot cere despăgubiri de la drumuri județene Sălaj? mulțumes
Cel mai recent răspuns: vetx , utilizator 08:26, 22 Ianuarie 2020
Vreau sa mai mentionez că am adaptat viteza la condițiile de drum ,gândiți că că mergeam liniștit pe porțiunea de drum din judetul Maramureș unde se conducea excelent iar în secunda in care am intrat în județul Sălaj in circa 50 de metri nu am mai putut controla mașina din cauza poleiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauciucuri de iarna raul_bonea raul_bonea Am si eu o curiozitate ,am auzit niste lucruri interesante spun eu si sunt curios,poate politia rutiera sa te amendeze daca nu ai cauciucuri de iarna? (vezi toată discuția)
Taxa de drumuri judetene....in jud. constanta....... Danbv Danbv Din auzite...de la soferii unei firme din Constanta...am aflat ca acea firma a dat in judecata Consiliul Judetean Constanta pentru nelegalitatea taxelor de ... (vezi toată discuția)
Incident auto ContSters457933 ContSters457933 Buna seara Am trăit nu cu mult timp in urma un ,sa ii zicem incident rutier petrecut pe un drum județean dintr un sat de munte. Drum cu multe serpentine si ... (vezi toată discuția)