avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA DE DRUMURI JUDETENE....in jud. Constanta.......
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA DE DRUMURI JUDETENE....in jud. Constanta.......

Din auzite...de la soferii unei firme din Constanta...am aflat ca acea firma a dat in judecata Consiliul Judetean Constanta pentru nelegalitatea taxelor de drumuri judetene , impuse si incxasate, cind iesi de pe DN-uri si intri pe DJ-uri, in acest judet...Soferul spunea ca avea asupra lui si-o "hirtie" din partea tribunalului/judecatoriei.....prin care se specifica "suspendarea HCL-ului" respectiv, pina la solutionarea definitiva a cauzei,...."hirtie" cu care omul se apara in cazul unui control din partea "localilor"..... Daca este asa....taxa de "drumuri judetene" se incaseaza in continuare "bine-merci"...fara nici o jena.......:P
POATE CINEVA SA SPUNA CARE ESTE REALITATEA ????
Cu multumiri !
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 09:14, 24 Iulie 2011
Aveti dreptate si haideti sa va mai spun un abuz mi s-a adus comunicarea vineri ca sa am o sambata si duminica "linistita"
Eu ma voi duce la simpaticii astia luni sa vad si eu inregistrarea ca nu stiu si din PV nu reiese exact locul unde am fost fotografiata si apoi voi face plangere.Oricum o fac dar as vrea sa mai am un motiv in plus pentru care sa cer anularea PV.
Cit despre ridicarile abuzive la fel am patit am parcat tot intro vineri pe la ora 17 unde nu era nici un semn de parcare interzisa am intrat intr-un magazin de piese auto si cind am iesit masina era ridicata insa pina luni nu am putut sa mi-o iau asa ca am platit stationarea peste 1000lei Nu stiu unde stateau la pinda ca masina hotilor de masini nu era in loc vizibil parcata ca va dati seama ca nu ma mai dadeam jos din ea Deci ei ma vazusera si au ridicat-o fara ca sa ma instiinteze ca imi iau masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primit pv pol. locală galați, în lipsă, pentru parcare neregulamentară, fără invitație prealabilă la sediu virgiliuadr virgiliuadr Bună ziua. Pe data de 15 octombrie a.c. am fost, cu autoturismul, la o piață din Galați, numită popular Piața Basarabiei. Am parcat mașina pe trotuar ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto- plangere contraventionala Dulcina Dulcina Am patit-o! Mi-au ridicat autovehicolul din sect 1, str Postelnicul, perpendiculara pe Bd Ion Mihalache. Masina era parcata perpendicular pe trotuar. Ceea ce ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara - ridicarea masinii lentzius lentzius Salutare. In urma cu cateva zile am parcat pe Sos Oltenitei, nr 32. Ieri am constatat ca masina lipseste si ca atare am verificat cu 112 si apoi Serviciul ... (vezi toată discuția)