avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... chiriasi la bloc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

chiriasi la bloc

Buna ziua am un apartament in care stau trei fete vecinul de la etajul inferior este foarte indignat ca acestea rad si merg cu pantofi cu toc in casa si mi-a reclamatie respectand orele de liniste . Ceas putea raspunde politistului cand ma intreaba acestea neavand contract de inchiriere
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:21, 20 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Daca nu aveti contract va poate acuza de evaziune...
Si dumnealor primi amenda pentru nerespectarea orelor de liniste.
au respectat orele si sunt prietene ale fiicei mele de aceeanu am facut contract
Eu v-am spus ce se poate intampla, nu am de unde sa stiu ce vor face politistii chemati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sesiza un proprietar care inchiriaza fara contract? ipostolache ipostolache Buna ziua! Problema pe scurt: De cativa ani am in apartamentul de la etajul superior chiriasi. Unii au fost cu bun simt si n-am avut ce le reprosa, altii ... (vezi toată discuția)
Agresat fizic de 2 barbati care sau dovedit ulterior ca sunt politisti basi basi Buna ziua.Duminca 29 aprilie veneam de mana cu fiul meu spre casa,pe scara blocului la mine este intuneric,urcand scarile spre etajul 2 unde stau dau nas in ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi saimarica saimarica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in problema pe care o intampin cu vecinii chiriasi de sub apartamentul meu, care fac galagie si nu au contract de ... (vezi toată discuția)