avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare

Buna ziua, in Drobeta Tr.Severin nu mai este apa calda menajera de 3-4 ani,a ramas decat cu agent termic pentru incalzire.Am facut toate demersurile,depus toate actele necesare debransarii la toate institutiile(furnizorul de agent termic).Furnizorul a aprobat debransarea,au venit au facut sigilarea(debransarea)dupa care am fost la sediul lor am platit si mi-au dat procesul verbal de debransare in luna Iunie pe care sa-l depun la asociatia de proprietari. In luna septembrie am facut o aducere la cunostinta la care am atasat acel proces verbal in original in speranta ca incepand cu furnizarea agentului termic voi mai figura ca si debransata(am instalat centrala proprie de apartament) si voi plati doar cota parte(5% conform procesului verbal de debransare) la partile comune.Cu toate acestea la firma care face citirea repartitoarelor de caldura(contract inceiat intre firma respectiva si asociatia de proprietari) nu figurez debransata.Ce as putea sa fac? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 20 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Contestati lista de intretinere la presedinte si la ea atasati si o copie P.V. de debransare.
Sau solicitati dvs firma care face citirea.
Normal, presedintele trebuia sa trimita o instiintare catre firma respectiva.
daca va aflati in termneul legal prevazut puteti contesta valoarea impusa in lista de intretinere
Daca ati depasit termenul sesizati oficial presedintele de asociatie pentru remedierea situatiei
Pe viitor nu mai depuneti documente exemplarul orginal !
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare termoficare Verona A Verona A Buna ziua, locuiesc intr-un bloc contorizat-fiecare apartament si sunt debransata de la sistemul centralizat de termoficaredin luna Iunie 2019(cu proces verbal ... (vezi toată discuția)
Persoane trecute la intretinere bloc angior angior Sunt trecuta de 3 luni -3 persoane la intretinere si eu sunt singura. Am facut reclamatie la presedinte si nimic. Am centrala o luna ma pune la citirea ... (vezi toată discuția)
Firmă distribuție agent termic austyn austyn Bună seara ce sancțiuni risc pt debranșarea de la agentul termic și apă caldă fara înștiințare firmei care îl livrează atata timp cat am semnatura ... (vezi toată discuția)